Over 198ste eerstevrijdagwandeling

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

05 apr

198ste eerstevrijdagwandeling

Davidsfonds Wommelgem-Borsbeek en Heemkundige kring "de Kaeck" nodigt iedereen uit op de maandelijkse wandeling in samenwerking met de sportdienst Wommelgem

vrijdag 5 april 2024 van 08:20 uur tot 17:00 uur

Davidsfonds Wommelgem-Borsbeek en Heemkundige kring "de Kaeck" nodigt iedereen uit op hun maandelijkse wandeling.

We wandelen door de bossen en langs het vliegveld in Brasschaat tot de picknickplaats café Las Vegas. Na de middag gaat het via de Inslag, langs het fort van Brasschaat en het anti-tankkanaal terug naar de bushalte van bus 640.

We vertrekken aan de halte Dorp (Puntzak) om 8.24 uur (wees 10 minuten voor vertrek aan de halte aub) met bus 420 tot de halte Silsburg. Daar stappen we over op tram 24 tot de halte Rooseveltplaats. Daar nemen we tenslotte bus 640 om 09.10 uur naar Loenhout tot de halte Bosduinstraat waar we de wandeling aanvangen.

We keren langs Antwerpen met bus 640, tram 24 en bus 420 of 421 terug naar Wommelgem.

Terug rond 17.00 uur.

Meebrengen: regenkledij, buskaart, stapschoenen, picknick, geld voor dranken

De afstand is gewoonlijk ongeveer 15 km. Als alles naar wens verloopt komen we ten laatste rond 17 uur terug in Wommelgem toe.

Flyers met alle informatie over deze wandelingen zijn te bekomen aan het loket van de sportdienst in het Brieleke.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: Info: opslagmeeus@gmail.com
(0498 47 68 79)
of: dienst vrije tijd Wommelgem:
vrijetijd@wommelgem.be.

Labels: Ontspanning & OntmoetenDagevenement1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2ActiviteitWandelingCultuurregio KempenCultuurregio RivierenlandCultuurregio Antwerpen